La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 19,00, în afara localității Șelimbăr, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 1.

Polițiștii au constatat că la volanul autoturismului se află un adolescent în vârstă de 15 ani, domiciliat în Șelimbăr, tânărul fiind bănuit că, în aceeași zi, în jurul orei 17,30, ar fi sustras mașina de pe raza localității de domiciliu.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv furt calificat.

Cercetările continuă la nivelul Serviciului Rutier Sibiu.

La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 21,30, în municipiul Mediaș, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Ighișului de către un localnic în vârstă de 52 de ani.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat însă bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge.

Pe numele medieșeanului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 337 din Codul Penal.

Sursa: Realitatea de Sibiu

Articolul precedentBilanț coronavirus 24 februarie: 3337 de cazuri noi, 73 de decese și 969 pacienți la ATI
Articolul următorProgram dedicat tinerilor antreprenori din Regiunea Centru