Polițiștii sibieni caută o persoană bănuită de furtul unor bani dintr-un bancomat. Este vorba despre o femeie pentru identificarea căreia oamenii legii cer ajutorul populației. Toți cei care o recunosc sau o văd sunt rugați să contacteze telefonic polițistul de caz, subcomisar de polițieMarius Strecge, la telefon 0762/271309, Serviciul de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu.

Potrivit comunicatului trimis de poliție, fapta ar fi fost comisă în 15 iunie, la ora 15.52, când femeia a ridicat suma de 1.400 de lei din fanta unui ATM. Banii aparțineau unei alte persoane care utilizase bancomatul anterior. ATM – ul în cauză este amplasat în zona Complexului Cedonia din municipiul Sibiu.

În urma plângerii depuse de persoana vătămată, la nivelul Serviciului Investigații Criminale s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt. Imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în zonă surprind persoana bănuită de săvârșirea faptei, femeie cu vârsta de aproximativ 40 – 45 de ani, care poartă ochelari.

Până în prezent, persoana în cauză nu a fost identificată.

Imagine

 

 

Articolul precedentUn coș de fum izolat necorespunzător a aprins o locuință în Cisnădie
Articolul următorCod galben de vânt puternic la munte. Vântul poate atinge și 110 km/h la rafală