Într-un raport publicat de Airports Council International Europe – ACI EUROPE, în luna februarie 2019, Aeroportul Internațional Sibiu s-a clasat pe poziția 3 în topul aeroporturilor din Europa cu trafic sub 5 milioane de pasageri pe an care au înregistrat cele mai mari creșteri de trafic în 2018, anunță reprezentanții instituției.

S-a înregistrat o creștere de 32,2%, care poziționează aeroportul din Sibiu înaintea aeroporturilor din Vilnius (Lituania) și Memmingen (Germania).

Tot din datele statistice furnizate de ACI EUROPE, Aeroportul Internațional Sibiu s-a clasat pe aceeași poziție în topul aeroporturilor cu trafic sub 5 milioane de pasageri pe an și pentru semestrul 2 al anului 2018, înregistrând o creștere de 51,6% a traficului de pasageri, raportat la aceeași perioadă a anului 2017.

„Rezultatele obținute de aeroportul din Sibiu în anul 2018 demonstrează încă o dată necesitatea dezvoltării traficului aerian, iar prezența sa în topul aeroporturilor din Europa confirmă potențialul și performanțele obținute de Aeroportul Internațional Sibiu pe întreg parcursul anului 2018”, spun cei de la AIS.

Articolul precedentÎn Sibiu cad copaci și crengi pe carosabil
Articolul următorFoto/Video/ În județ se circulă alternativ și în condiții de iarnă. TIR-rile întâmpină probleme