Unii dintre ei au postat imaginile în care se observă vopseaua ștearsă de pe asfalt pe rețelele sociale, majoritatea internauților arătându-se mirați de această decizie. ”Liber la… haos”, au comentat unii sibieni, aceștia fiind de părere că lipsa marcajelor va duce la apariția unor neînțelegeri în trafic, scrie Turnul Sfatului.

La solicitarea ziarului Turnul Sfatului, oficialii Primăriei Sibiu au explicat faptul că decizia ștergerii marcajelor a fost luată la cererea Biroul Rutier al Poliției Municipiului Sibiu din cadrul Inspectoratului de Poliției. Iar la baza cererii stau noile modificări legislative privind circulația în sensul giratoriu, care nu mai coincid cu marcajele existente.

Concret, noua lege precizează faptul că șoferii ”trebuie să respecte regulile privind circulația pe benzi, având obligația să semnalizeze din timp părăsirea intersecției”. Prin urmare, marcajele de preselectare își pierd sensul inițial.

Articolul complet, AICI

FOTO: TURNUL SFATULUI

Articolul precedentCrescătorii de vaci au ajuns în pragul falimentului și preferă să arunce laptele decât să-l vândă pe nimic
Articolul următorZodiile care își trădează fără milă partenerii. Horoscopul infidelității