Handbaliștii de la HC Sibiu așteaptă suporterii sibieni să îi susțină la primul meci pe care îl vor juca pe teren propriu în acest sezon competițional. „Urșii” vor primi vizita celor de la HC Szejke Odorhei marți, 9 octombrie, partida urmând să aibă loc la ora 17, la Sala Transilvania.

HC Sibiu va juca mâine primul meci în fața propriilor suporteri. Handbaliștii sibieni primesc în etapa a 3-a a Diviziei A, seria D, vizita celor de la HC Szejke Odorhei, partida anunțându-se a fi una dificilă pentru „urșii” HC Sibiu. Cu toate acestea, jucătorii sibieni își doresc să facă un joc bun și să obțină primele puncte.

„Este primul nostru joc acasă, sperăm la o susținere numeroasă care să ne ajute să obținem prima victorie din campionat. Am mai spus acest lucru, suntem într-o serie grea, iar marți vom da piept cu un adversar dificil. Deși este recent formată, echipa din Odorhei are în lot handbaliști care au jucat mult în prima ligă. Este o echipă puternică, bine susținută, dar noi vom lupta pentru a obținele primele puncte”, a declarat Matei Damian, președintele HC Sibiu.

Oficialii HC Sibiu vor putea conta în partida de mâine pe aproape toți jucătorii din lot. Incert este Mihai Blaga, care este în refacere după o accidentare mai veche.

„Tot lotul este disponibil, mai puțin Mihai Blaga, care are o accidentare mai veche la umăr. Sperăm că își va reveni și va fi apt de joc”, a mai spus Matei Damian.

În etapa a doua a campionatului, HC Sibiu a pierdut pe terenul celor de la HCM Sighișoara, scor 31-23. Adversarii de la Odorhei au obținut prima victorie din campionat în etapa precedentă, învingând pe AHC Potaissa Turda cu 34-26.

Articolul precedentÎncă o săptămână de lucrări pe DN1, la intrarea în Brașov
Articolul următorUPDATE: Incendiu la ieșire din Cârțișoara. La fața locului se deplasează 3 autospeciale