Consiliul Județean Sibiu a reluat procedurile de atribuire directă, a mai multor trasee județene, întrucât la ședința anterioară nu s-a prezentat niciun operator de transport rutier.

Traseele sunt: Sibiu – Tălmaciu -Sădurel, Sibiu – Șeica Mare-Metiș, Sibiu- Ruși- Veseud, Sibiu- Alțîna- Ghijasa de Sus, Sibiu- Chirpăr- Săsăuș, Sibiu- Ocna Sibiului- Topârcea, Sibiu- Șelimbăr- Bungard, Copșa Mică – Șeica Mare- Moardăș și Agnita- Bîrghiș- Apoș.

Ofertele se pot depune până în 21 februarie, până la ora 12, la Registratura Consiliului Județean Sibiu sau în format electronic la adresa de email: [email protected]. Ședința de evaluare a ofertelor se va desfășura în data de 24.02.2020, iar rezultatele vor fi afișate în data de 25.02.2020, atât la sediul Consiliului Județean Sibiu cât și pe site-ul instituției www.cjsibiu.ro.

“Pot participa operatorii de transport rutier autorizați, ce dețin autobuze/microbuze cu o capacitate minimă de zece locuri pe scaune, înmatriculate în România, în proprietate sau cu contract de leasing, libere de alte sarcini de transport (pe baza declarației pe propria răspundere a operatorului de transport rutier). Atribuirea directă a traseelor se va efectua pe o perioadă de 60 de zile. În cazul în care traseele nu sunt atribuite ulterior prin intermediul platformei electronice gestionate de către Agenția pentru Agenda Digitală a României în termenul de 60 de zile, acesta se prelungește până la data atribuirii lor, dar nu mai mult de 12 luni”, arată reprezentanții CJ SIbiu.

Mai multe detalii pot fi consultate pe site-ul CJ Sibiu: http://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2020/02/Anunt-CJ-Sibiu-licitatie-trasee-judetene.pdf 

 

 

Articolul precedentMedieșean care a plecat din Germania, spre România, de negăsit. L-ați văzut?
Articolul următorA furat 7.000 de lei, dar a fost iertat de proprietar