Astăzi, temperaturile vor fin normale pentru începutul lunii februarie în majoritatea zonelor, uşor mai ridicate în special în regiunile sud-estice.

Temperaturile maxime se vor încadra între -1 şi 8 grade. Cerul va fi mai mult noros, iar local se vor semnala precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare în vestul, nordul şi centrul ţării. Cu totul izolat vor fi condiţii de polei şi pe alocuri de ceaţă.

În București, temperaturile vor fi în scădere faţă de ieri. Dimineata între -3 și -1 grad, chiar spre –5 grade in zona preoraseneasca si în jurul valorii de 5 grade la amiază. 

Cerul va avea înnorări, iar probabilitatea pentru precipitaţii slabe sub formă de ploaie şi lapoviţă creste incepând de seara. Vântul va sufla slab şi moderat.

La munte, cerul va fi mai mult noros şi pe arii relativ extinse va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare mai ales în Carpaţii Orientali. Valorile termice nu vor avea variaţii semnificative faţă de intervalul anterior.

Articolul precedentAlexandru Rafila: „Luminița de la capătul tunelului o vedem pe 10, 15 februarie. Probabil descreșterea va fi rapidă”
Articolul următorBilanț coronavirus 1 februarie: 40.018 cazuri noi și 97 decese