Astăzi, valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice datei. Astfel, maximele se vor încadra între 5 și 13 grade. 

Ziua vor fi temporar înnorări și va ploua slab, pe arii restrânse, în centru și cu totul izolat în rest. Noaptea, cerul va fi mai mult noros și ploi slabe se vor semnala local în vest si nord-vest, pe spații mai mici în sud-sud-est și nord-est și doar pe alocuri în celelalte regiuni. 

În zona montană, vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. 

Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. 

În București, valorile termice, în creștere față de ziua precedentă, se vor situa peste normele perioadei. Temperatura maximă va fi în jurul a 11 grade. Cerul va avea înnorari, iar noaptea va crește probabilitatea să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat.

La munte, cerul va avea înnorări și pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe creste. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior. 

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi dimineaţa și atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă densă în localităţi din judeţele Arad, Timiş şi Hunedoara, valabile în următoarele ore.

 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentScenariu-bombă: PSD și PNL, candidați comuni la europarlamentare. Candidatul la Cotroceni, miză uriașă pe masa coaliției
Articolul următorBNR: Plafonarea adaosului comercial pentru produse alimentare a avut o mare contribuţie la reducerea inflaţiei