Astăzi, vremea va fi în general închisă. Temporar vor fi precipitaţii sub formă de ninsoare la munte şi mai ales lapoviţă şi ninsoare în restul teritoriului. 
Acestea vor fi pe arii relativ extinse în est şi în centru şi pe suprafeţe mici în celelalte regiuni. 

 

Pe alocuri se vor acumula cantităţi de precipiaţii de 5…10 l/mp şi se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va sufla slab şi moderat, iar temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 6 grade.

În București, vremea va fi închisă. Seara mai ales, se vor semnala precipitaţii sub formă de ninsoare, iar vântul va sufla slab şi moderat. Dimineata vom avea in jur de –1 grad, iar temperatura maximă nu va depăși 4…5 grade.

 

Mâine vremea va fi rece pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între –1…0 grade in depresiuni şi 7 grade la Timisoara. Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de sud a ţării şi va prezenta înnorări temporare în rest. Vor fi precipitaţii slabe, sub formă de ninsoare la munte şi mai ales ninsoare şi lapoviţă în Oltenia, Moldova, local în Muntenia şi Transilvania şi izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab şi moderat pe arii restrânse cu uşoare intensificări în vestul şi nord-estul teritoriului.

Mâine în București vremea va fi rece pentru această dată. Avem între –1 și 0 grade dimineata si maxime de 2…3 grade la amiaza. Trecător se vor semnala precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare, iar vântul va sufla moderat.

 

Miercuri vremea va deveni deosebit de rece în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între –4…-3 grade in depresiunile transilvane şi 6 grade la Timisoara, Drobeta si Tg. Jiu. Cerul va fi temporar noros şi local va ninge slab în sud, în est, la munte şi posibil, izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu unele intensificări în regiunile estice, sud-estice, vestice dar şi pe crestele montane.

Miercuri, în Capitală, vremea va deveni deosebit de rece pentru această dată. –5…-4 grade dimineata si nu mai multe de 2 grade la amiază. Cerul va fi mai mult noros si trecător vor fi condiţii de ninsoare slabă.

Articolul precedentMiron Mitrea: “România nu are ce căuta într-un război. Noi nu suntem în război cu Rusia și nu vrem”
Articolul următorTikTok și-a suspendat o serie de servicii în Rusia, ca urmare a legii date de Vladimir Putin