În week-end-ul viitor, când are loc primul tur al alegerilor prezidențiale, Serviciul Public Comunitar Local pentru Evidența Persoanei Mediaș are program special de lucru cu publicul, anunță autoritățile. Astfel cei arondați serviciului și care actele de identitate expirate  le pot schimba atât sâmbătă, cât și duminică, în ziua desfăşurării alegerilor prezidențiale. 

Cei interesați se pot prezenta în zilele de 9 și 10 noiembrie, pentru a solicita noi acte de identitate, necesare exercitării dreptului la vot. Măsura prelungirii programului la evidența populației a fost luată în scopul asigurării cadrului necesar derulării în condiţii optime a procesului electoral pentru alegerea Președintelui României.

Sâmbătă, 9 noiembrie, programul va fi cuprins între orele 8.00 și 16.00, iar duminică, în ziua primului tur al alegerilor prezidențiale, programul la Evidența Persoanei Mediaș va fi între orele 7.00 – 21.00. Pe tot parcursul zilei de sâmbătă, precum și duminică până la ora 14.00 vor fi preluate documentații inclusiv pentru eliberarea cărții de identitate.

Astfel, între orele 14.00 și 18.00, dacă vor exista solicitări și dacă se vor depune documentații complete,  vor fi primite și cereri pentru eliberarea cărții provizorii de identitate, cu excepția celei pentru motivul „lipsă locuință”, iar după ora 18.00 se vor elibera actele de identitate, cărți și cărți provizorii de identitate pentru care au fost depuse documentații inclusive în 9 și 10 noiembrie.

Articolul precedentMedicii și-au stabilit drepturile și obligațiile prin semnarea contractului colectiv de muncă
Articolul următorPeste 800 de mii de lei va costa reabilitarea stăzii Seviș din Șelimbăr