Polițiștii sibieni ne reamintesc faptul că, începând cu data de 01.04.2022, Ghișeul de Relații cu Publicul din cadrul Serviciului Rutier Sibiu  va funcționa și în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale, conform unui program care va fi adus la cunoștința celor interesați în timp util.

Pentru zilele de sâmbătă, 09 aprilie, respectiv duminică, 10 aprilie, programul se va desfășura între orele 07,30 – 09,30, în fiecare dintre cele două zile.

Conducătorii auto se pot prezenta în intervalul orar menționat mai sus pentru restituirea certificatelor de înmatriculare și permiselor de conducere în condițiile prevăzute de O.U.G. nr. 195/2002R.

Totodată, se pot prezenta pentru restituirea permisului de conducere  și conducătorii auto care fac dovada înregistrării plângerii contravenționale.

Articolul precedentElena Udrea, din nou în spatele gratiilor – Fostul ministru al Turismului a aflat sentința în dosarul “Gala Bute”
Articolul următorFABULOS! Cine este noua regină a rețelei de prostituate de lux din România – Raluca, soția boss-ului Romprest Orlando Valache