Raluca Turcan, viceprim-ministrul României și președintele PNL Sibiu, a declarat, în această seară, după rezultatele exit-poll, că “Începând de azi, repunem România pe direcția cea bună”.

“Este o zi mare pentru România! Ziua când românii au spus prin vot în ce fel de țară vor să trăiască. O țară europeană, în care munca și cinstea sunt prețuite. O țară europeană în care legea-i lege și în care valorile își găsesc locul. O țară în care să ne simțim în siguranță, respectați și ascultați de cei care au pe mână destinul țării. Toată admirația pentru sutele de mii de români care au votat în străinătate! Numărul enorm al celor care au ieșit la vot transmite un mesaj copleșitor care ne responsabilizează și mai mult aici, în țară. Toată admirația și pentru românii care au votat aici, în țară! Fiecare vot atârnă greu și ne obligă să nu-i dezamăgim! Începând de azi, repunem România pe direcția cea bună! Începând de azi, alături de Președinte, construim România normală! Împreună, facem România normală! Vă mulțumim pentru încredere!”, a declarat Turcan.
Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu, nu a oferit nicio declarație, duminică seară. Acesta a precizat că va face o declarație oficială după finalizarea numărătorii voturilor.

Articolul precedentREZULTATE PREZIDENȚIALE 2019. Avem rezultatele EXIT POLL IRES: Klaus Iohannis, învingător!
Articolul următorVIDEO | Sibienii au sărbătorit cu șampanie victoria lui Iohannis, în fața sediului PSD: “Ole, ole, ole, ole, Veorica nu mai e!”