După zece zile de război, Rusia începe „să realizeze costul real al războiului”, spune un consilier apropiat al președintelui ucrainean, care precizează că din acest punct negocierile pot fi „constructive”. În paralel, sâmbătă noapte Volodimir Zelenski a avut o nouă discuție telefonică cu Joe Biden, căruia i-a cerut mai mult ajutor financiar pentru a rezista invaziei Rusiei.

 

UPDATE 08:03 Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a anunţat duminică la primele ore că a vorbit din nou la telefon cu omologul său american, Joe Biden, pentru a discuta despre sprijinul financiar american pentru Ucraina şi sancţiunile împotriva Rusiei, notează AFP.

„În cadrul unui dialog permanent, am avut o nouă conversaţie cu @POTUS (preşedintele Statelor Unite). Ordinea de zi a inclus probleme de securitate, sprijinul financiar pentru Ucraina şi continuarea sancţiunilor împotriva Rusie”, a scris Volodimir Zelenski pe contul său de Twitter. 

 
Articolul precedentDoi schiori au fost surprinși de o avalanșă în zona Cabanei Negoiu
Articolul următorServiciile de informații confirmă decesul unui participant la negocierile dintre Rusia și Ucraina – El ar fi murit într-o misiune specială de apărare