Hermannstadt a jucat duminică seară pe teren propriu în compania celor de la FCSB. Sibienii au pierdut (0-1), însă Marius Măldărășanu nu a fost deranjat de rezultat, anunță Realitatea Sportivă.

Mai exact, antrenorul lui Hermannstadt a ținut să își laude elevii. Iată ce a spus după meci.

A doua repriză a fost mai bună, am avut o ocazie foarte mare prin Petrescu, iar ei au înscris dintr-o fază care nu anunța nimic. Sunt 3 puncte pierdute, poate meritam unul, dar ăsta este fotbalul.

Mergem înainte, îmi felicit băieții pentru că au făcut un efort foarte mare. Este clar că nu avem ritm, ne așteptam la o situație de genul. Poate, dacă întâlneam altă echipă ne-ar fi fost mai ușor, dar ei au calitate. Se vede asta când pun piciorul pe minge. În apărare, efortul e foarte mare. 

Obiectivul nostru nu este salvarea, ci menținerea în prima ligă. Parcă sună mai bine. Am reușit să scoatem 6 puncte cu Farul, CFR și FCSB. Puteam scoate și în seara asta măcar un punct.

Suntem o echipă nou-promovată, primul an este cel mai greu. Mai sunt meciuri multe în joc, puncte multe.”, a spus Marius Măldărășanu, după meciul cu FCSB.

„Sunt puncte muncite pe teren, ale noastre!”

(n.r. despre depunctare) Am tot discutat pentru a nu ne mai gândi la aspectul ăsta. Să ne gândim că sunt ale noastre până în momentul deciei TAS. Sunt puncte muncite pe teren, ale noastre.

Le-am spus jucătorilor să le calculeze când se uită în clasament. Nu au mai existat discuții în vestiar pe acest subiect, așteptăm decizia TAS. Într-adevăr, cu o decizie negativă ar fi destul de greu pentru noi.

Regulamentele sunt clare, dar cred că avem dreptate, la ce mi s-a spus. Credem că ne vom câștiga punctele

Probleme financiare nu sunt, stăm foarte bine. Mai sunt niște prime care vor veni. Lucrurile sunt ok, este stabilitate”, a mai spus Măldărășanu.

Articolul precedentVIDEO FC Hermannstadt – FCSB, scor 0-1! Omrani a adus victoria echipei lui Pintilii
Articolul următorGuvernul a majorat costul standard pentru fiecare antepreşcolar, preşcolar sau elev