În Sibiu, față de scrutinele electorale precedente, delimitarea secțiilor de votare a fost modificată ca urmare a străzilor nou create, iar sediul unor secții a fost mutat. 

Anunțul a fost făcut de reprezentanții Primării Sibiu, în contextul alegerilor pentru membrii din România în Parlamentului European și a referendumului național din data de 26 mai 2019.

Străzile nou-create care se arondează la secțiile de votare existente:

Străzile Bruxelles și Varșovia se arondează la secția nr. 3 de la Școala gimnazială nr. 10, de pe strada E.A. Bielz;

Strada Cuprului se arondează la secția nr. 9 de la Liceul Tehnologic Construcții și Arhitectură Carol I, de pe strada Pedagogilor;

Strada Viticultorilor se arondează la secția nr. 11 de la Școala Gimnazială nr.13, de pe strada Lungă;

Străzile Diamantului, Rubinului, Safirului, Jadului, Opalului, Chihlimbarului, Ametistului, Perlei și Zirconiului se arondează la secția nr. 14 de la Școala Gimnazială nr.23, de pe strada Țiglarilor;

Secții de votare care și-au modificat sediul

Sediul secțiilor de Votare nr. 34 și nr. 35 se mută din Palatul Copiilor Sibiu, str. Constituției nr. 2, la Școala gimnazială nr.2 Sibiu, str. Avram Iancu, nr.13.

Sediul secției de Votare nr. 67 se mută de la Clubul Sportiv Școlar Sibiu de pe str. Independenței nr.1 la Școala gimnazială nr.4 Sibiu, str. Spartacus, nr. 4 – 6.

Sibienii pot pot consulta lista actualizată cu delimitarea secțiilor de votare AICI.

De asemenea, se pot consulta listele la Centrul de Informații pentru Cetățeni din sediul Primăriei Sibiu din Piața Mică nr. 22 saupe afișele de la intrarea în secțiile de votare.

Articolul precedentLocul II pentru studenții de la ULBS la Campionatul Național Universitar de Judo
Articolul următorProgram special pentru eliberarea cărților de identitate înaintea alegerilor