Sălile de fitness din municipiul Sibiu rămân deschise pentru sportivii de performanță. Decizia vine în urma discuțiilor dintre prefectul Mircea Crețu și reprezentanții sălilor din oraș, anunță ORA DE SIBIU.

Având în vedere prevederile HG nr. 293/2021 și HG nr. 348/2021, și implicațiile acestora în ceea ce privește activitatea de pregătire fizică a sportivilor de performanță, astăzi la sediul Instituției Prefectului județul Sibiu, domnul prefect, Mircea Crețu, a avut o întrevedere cu reprezentanții sportivilor și sălilor de fitness din Sibiu”, transmite Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În cadrul întâlnirii s-au discutat principalele dificultăți cu care aceștia se confruntă și de asemenea s-au expus posibile soluții ce se pot implementa pentru remedierea acestora. În urma întâlnirii au avut loc discuții cu reprezentanții instituțiilor cu atribuții în prevenirea și combaterea efectelor răspândirii virusului SARS CoV-2 și al analizării prevederilor.

Continuarea, AICI.

Articolul precedentFosta conducere ROMPREST, comportament de tip MAFIOT. INTERLOPII au intrat cu mașina în grupul jurnaliștilor
Articolul următorEdiție specială, cu Marinela Mititelu la Realitatea PLUS, de la ora 21:00