În județul Sibiu, la această oră, sunt zone unde carosabilul este umed, situație care favorizează formarea poleiului, informează SC Drumuri și Poduri SA Sibiu.

“Dat fiind faptul că în acest sfârșit de săptămană se anunță căderi de precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, vă informăm că societatea este pregatită să acționeze cu utilajele din dotare echipate cu lame si sărărițe”, spune Monica Iliescu, purtător de cuvânt al SC Drumuri și Poduri SA.
Pe DJ 106A Sibiu – Păltiniș la această oră ninge slab și carosabilul este umed. În cursul nopții trecute, între orele 3 – 7, s-a acționat cu o autobasculantă echipată cu lamă si sărărița (cu material antiderapant) pentru prevenirea poleiului.
“Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarnă, rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție și, de asemenea, recomandăm ca mașinile să fie echipate corespunzător”, transmite societatea Drumuri și Poduri Sibiu.

Foto – Drumuri si Poduri Sibiu

Articolul precedentMotociclist de 17 ani, lovit de o maşină pe strada Electricienilor
Articolul următorUPDATE: O persoană cardiacă a rămas blocată în casă. Intervin pompierii