Miercuri, 17 octombrie, ora 11, va fi inaugurat, în municipiul Mediaș, Centrul Local de Examinare a candidaților pentru obținerea permisului de conducere. Situat pe Aleea Comandor Dimitrie Moraru, nr. 17, acesta va fi deschis în fiecare miercuri, între orele 10 – 16.

Cetățenii din municipiul Mediaș și din localitățile limitrofe își vor depune aici dosarele pentru susținerea probei teoretice, vor susține examenul teoretic și vor depune cererile pentru programare la proba practică.

„Deschiderea Centrului Local de Examinare la Mediaș este o consecință firească a sutelor de solicitări venite din partea cetățenilor din nordul județului Sibiu. Am făcut toate demersurile legale și necesare pentru aprobarea înființării acestui centru, considerând că rolul Instituției Prefectului este de a răspunde nevoilor comunității”, precizează Adela Muntean, prefectul județului Sibiu.

Pentru a se asigura că medieșenii vor beneficia de cele mai bune condiții în acest centru, prefectul Adela Muntean și subprefectul Horațiu Marin au inspectat, ieri, lucrările de amenajare a birourilor și sălilor de examinare.

Centrul Local de Examinare este o componentă a Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Sibiu din cadrul Instituției Prefectului – Județul Sibiu. Acesta va deservi cetățenii din municipiul Mediaș, orașele Dumbrăveni și Copșa Mică și din comunele: Șeica Mică, Micăsasa, Axente Sever, Moșna, Dârlos, Bazna, Blăjel, Brateiu, Biertan, Ațel, Alma, Hoghilag, Laslea, Târnava și Valea Viilor.

Articolul precedentMinistrul Apelor și Pădurilor, așteptat mâine în vizită în județul Sibiu
Articolul următorBRAŞOV | VIDEO – Incendiu la un fond forestier, în zona Viştea. Aproximativ 1.000 mp afectaţi