Serviciile administrației locale care au sediul în Piața Mare și Piața Mică nu vor avea activitate în data de 9 mai, în contextul desfășurării în această zonă a Summit-ului informal a șefilor de stat și guvern din Uniunea Europeană.

Dintre acestea le amintim pe celecare au program cu publicul: Centrul de informații pentru cetățeni, serviciile Urbanism și cel de Autorizare în construcții, precum și Serviciul Autorizare și Control.De asemenea, Direcția Fiscală Locală nu va avea program în data de 9 mai astfel că impozitele și taxele locale nu se vor încasa în această datăla ghișeele din sediul de pe strada Turismului și nici la ghișeeledin Piața Mică nr. 22și respectiv Bulevardul Victoriei nr. 1-3. Sibienii care doresc să plătească impozitele și taxele locale pot face acest lucru la oficiile poștale din oraș, pe platforma de e-administrație de pe www.sibiu.rosau prin ghiseul.ro, la robotul BRD,prin virament bancar sauîn magazinele Profi unde se găsesc roboții Self Pay. Precizăm că restul serviciilor publice vor avea activitate în ziua de 9 mai. Spre exemplu, Serviciul de Administrare a Domeniului Public, Serviciul de Administrarea a Parcurilor și Zonelor Verzi, Grădina Zoologică Sibiu, Serviciul Evidența Persoanei șiCimitirul Municipalvor lucra în această dată. Din 10 mai atât serviciile Primăriei Sibiu cât și Direcția Fiscală își vor relua activitatea conform programului normal.

Articolul precedentIncendiu într-un apartament de pe Viteazu. Proprietara adormise și uitase o oală pe foc
Articolul următorJoseph Daul, președintele PPE: „Mi se pare scandalos ceea ce se întâmplă în România. (…) Statul de drept, justiția independentă și lupta împotriva corupției nu sunt respectate în România.