Trei producții din Italia vor încheia ediția din acest an a Sibiu Magic Show, cel mai așteptat eveniment teatral al iernii din orașul de pe Cibin.

„Katastrofa Show” e o comedie pe ritmuri de rock and roll, cu numere de clovnerie, magie și baloane de săpun. Premiat la FanArt on Street (Italia), dar și la National Busker Contest Theatre aan Twater (Belgia), cu titlul de cel mai bun spectacol al anului 2018, producția creată de Andrea Fedi se constituie dintr-o serie antrenantă de momente pline de haz, în care publicul e invitat să participe direct la desfășurarea acțiunii. Spectacolul este prezentat fără cuvinte, are o durată de aproximativ 45 de minute și este recomandat tuturor categoriilor de vârstă. „Katastrofa Show” va fi prezentat sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 18, în sala de la etaj a Teatrului „Gong” din Sibiu.

„Poubelle” e un spectacol magic, cu un imaginar dincolo de limite. Scris și regizat special pentru Luca Lombardi, spectacolul pune în evidență toate calitățile artistului italian, într-o serie de numere de clovnerie, quick-change, iluzionism și circ. Schimbările de costume nu sunt doar rapide, ci și magice, comice și poetice. Personajul principal este un vagabond care locuiește într-o pubelă, iar cu ajutorul imaginației inventează o lume de vis, prin care să îi distreze pe trecătorii grăbiți din jurul său. Spectacolul are o durată de aproximativ 45 de minute și este recomandat tuturor categoriilor de vârstă. „Poubelle – magie, quick change și comedie” va fi prezentat duminică, 8 decembrie, de la orele 11 și 18.

„BuBBles Revolution” e unul dintre cele mai exaltante spectacole cu baloane de săpun din Europa. Marco Zoppi și Rolanda Sabaliauskaite propun un show magic, cu efecte speciale, ce a fost prezentat deja în peste 40 de țări. Construit ca o călătorie în lumea magică a basmelor, spectacolul își invită publicul să descopere balonașe de fum, balonașe uriașe, carusele cu baloane de săpun în toate formele, balonașe care sar, zboară sau se aprind ca niște becuri! Spectacolul are o durată de aproximativ de 1h20min și este recomandat copiilor cu vârsta peste 4 ani. „BuBBles Revolution” va fi prezentat duminică, 8 decembrie, de la ora 16. Toate biletele pentru acest spectacol au fost deja epuizate.

Sibiu Magic Show este un festival unic în România, cu un program de divertisment de înaltă ținută artistică și dedicat întregii familii. Pornind de la spectacole ce jonglează cu vizibilul și invizibilul, într-o serie surprinzătoare cu numere de iluzionism, scamatorii, levitație, prestidigitație, clovnerie, pantomimă, dar și elemente de teatru și circ, ediția din acest an reunește în perioada 5 – 8 decembrie, în premieră națională, artiști din Belgia, Italia, România, Spania și Suedia.

Programul complet al Festivalului și biletele sunt disponibile pe teatrulgong.ro.

Accesul publicului la evenimentele teatrului se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online prin teatrulgong.ro, cât și la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11 – 18, sâmbăta între orele 10 – 18, iar duminica de la 10 la 14. Prețul unui bilet la oricare spectacol din programul Sibiu Magic Show este de 14 lei, tarif unic.

Articolul precedentUn mopedist de 17 ani a ajuns la spital în urma unui accident rutier în zona Kaufland Selimbăr
Articolul următorCSM Mediaș s-a impus în fața celor de la Dinamo Știința București