Un tânăr de 22 de ani din  Sibiu este căutat de familie și polițiști, după ce a este de negăsit de o săptămână. Se pare că băiatul a coborât dintr-un autocar, în timp ce mergea spre Germania, și a dispărut în zona Budapestei.

“La data de 01 noiembrie a.c., o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu cu privire la faptul că, la data de 30.10.2019, fiul ei, Dragoș Emanuel – Samoilă, în vârstă de 22 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, în timp ce se deplasa ca pasager al unui autocar, pe ruta Germania – România, a coborât din autocar în Ungaria – Budapesta, deplasându-se apoi într-o direcție necunoscută, fără a se mai putea lua legătura cu acesta”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
Potrivit aceleiași surse, persoana prezintă tulburări de dispoziție.
Sibianul căutate are o înălțime de aproximativ 1.85 m, 72 de kilograme, constituție atletică, ten alb, păr negru scurt și ochi căprui.
El poartă ochelari de vedere.
Persoanele care pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Articolul precedentBAC 2020. Au fost publicate modelele de subiecte pentru Bacalaureat
Articolul următorRata șomajului în Sibiu rămâne sub 2% și în luna septembrie