Simona Halep se află printre primii sportivi care au reacționat la retragerea lui Aha Barty și i-a transmis un mesaj de încurajare liderului mondial.

Lumea tenisului este în stare de șoc după anunțul retragerii lui Ash Barty, liderul mondial, dar și cea mai bună jucătoare a ultimilor ani. Ashleigh Barty a decis să nu mai evolueze în sportul alb, simțindu-se epuizată atât fizic, cât și mental. Australianca de 25 de ani a decis să se retragă în glorie, din postura de număr unu mondial, dar și de deținătoare a titlurilor de Wimbledon și Australian Open.

Simona Halep, una dintre bunele amice din circuit ale lui Barty, a fost printre primele care au reacționat la surprinzătoarea veste.

,,Ash, ce pot să spun, știi că am lacrimi în ochi în acest moment? Prietena mea, îmi vei lipsi din circuit. Ai fost diferită, ai fost specială, am împărțit împreună momente grozave. Ce urmează pentru tine? Campioană de Grand Slam în golf? Fii fericită și bucură-te de viață la maximum, a fost mesajul Simonei Halep.

Articolul precedentSeară de foc pentru pompierii militari sibieni în lupta cu incendiile de vegetație
Articolul următorÎncepe distribuirea pastilelor cu IOD. Cui vor fi administrate și cum ajung la populație