În toate bisericile şi mănăstirile din cadrul Patriarhiei Române vor fi oficiate, marţi, slujbe de pomenire a eroilor Revoluţiei din 1989. Decizia a fost luată chiar de Patriarhia Română.

“Marţi, după terminarea Sfintei Liturghii, la Catedrala patriarhală va fi oficiată o slujbă de pomenire a eroilor care s-au jertfit în decembrie 1989 pentru libertatea, credinţa şi demnitatea poporului român. Această slujbă de pomenire va fi săvârşită în toate bisericile şi mănăstirile din cadrul Patriarhiei Române unde se va sluji Sfânta Liturghie”, precizează Patriarhia într-un comunicat transmis AGERPRES.

Conform realitatea.net, în Bucureşti, slujba de pomenire a eroilor din decembrie 1989 va fi oficiată şi la Monumentul pentru Cinstirea Eroilor Revoluţiei – Piaţa Revoluţiei (la ora 9,00), la Radiodifuziunea Română (la ora 10,00) şi la Televiziunea Română – Troiţa din faţa instituţiei (la ora 11,00). 

Articolul precedentNoi date despre noua tulpină de coronavirus
Articolul următorAglomerație la intrarea în țară: mii de români se întorc în țară din Anglia. Toți românii care vin din UK intră în CARANTINĂ