Un spectacol pe percuție pe ritmuri de jazz, clasice și contemporane, va avea loc luni, 4 noiembrie în Sala Festivă a Bibliotecii Astra din Sibiu. Evenimentul va fi susținut de duo-ul PERCUSSIONEscu, format din Irina Rădulescu la marimbă și Răzvan Florescu la vibrafon.
Spectacolul se va desfășura de la ora 19.00 și propune în program lucrări pentru duo de marimbă și vibrafon compuse de A. Petrache, E. Sejourne, K. Abe, J.S. Chappi, B. Pintilie și DanDe Popescu.

În completarea evenimentului, Biblioteca ASTRA va pregăti și de acestă dată o expoziției specială inspirată de tematica propusă de artiști și proiect. Seara se va încheia cu o degustare de vinuri.

Accesul publicului este liber, în limita locurilor disponibile și se realizează în baza unei rezervări la adresa: [email protected].

Organizatori sunt cei de la Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România – UCIMR, iar evenimentul are loc în cadrul Stagiunii ICon Arts@Biblioteca ASTRA și face parte din programul Transylvania Live.

Articolul precedentKlaus Iohannis, la Sibiu: “România e țara în care hoții stau în pușcărie, nu la butoanele politice!”
Articolul următorExtragere Loto 6/49, Noroc, Joker. Numerele extrase duminică, 3 noiembrie