Un nou studiu înfiorător confirmă temerile apărute încă din timpul pandemiei! Cercetătorii străini arată că moartea subită cardiacă este cauzată de vaccinul anti-Covid. Culmea este că decesele subite se manifestă cel mai mult în rândul tinerilor, cu vârste între 18 și în până în 40 de ani, oameni fără antecedente de boală. 

Deși producătorii vaccinurilor au specificat în prospecte că pot apărea doar cazuri ușoare de miocardită și pericardită, cercetătorii au descoperit cazuri nu grave, ci fatale. Un studiu național publicat în European Heart Journal a demonstrat că mulți dintre cei vaccinați au murit subit din cauza unei forme grave de miocardită provocată pe bază de ARN mesager.

În acest studiu, cercetătorii coreeni au efectuat autopsiile în cazurile în care rudele celor decedați au cerut compensări din partea statului. Astfel, au fost identificate mai multe morți subite provocate de vaccinul anti-Covid.

Cercetătorii coreeni au remarcat și diferența flagrantă între acest studiu și studiile anterioare, din Israel și SUA, care arătau doar forme ușoare de miocardită. 

”Moartea cardiacă subită a fost dezvoltată în decurs de o săptămână după vaccinare și la persoanele cu vârsta sub 45 de ani în toate cazurile. Toate cazurile de SCD au primit vaccinuri ARNm. Moartea subită cardiacă atribuită miocarditei provocate de vaccinul anti-Covid, demonstrată în acest studiu, justifică monitorizarea atentă sau avertizarea SCD ca o complicație potențial letală a vaccinării Covid-19, în special la persoanele cu vârste sub 45 de ani cu vaccinare ARNm. Moartea subită cardiacă a fost cea mai gravă și îngrijorătoare reacție adversă a vaccinării împotriva Covid-19 din studiul nostru, iar în cele opt cazuri miocardita post-vaccinare nu a fost suspectată ca un diagnostic clinic sau o cauză de deces înainte de efectuarea unei autopsii”, se arată în studiul corean.

Incidența și evoluția clinică a cazurilor de miocardită legată de vaccin (VRM), confirmate de Comitetul de Adjudecare Experți al Agenției Coreene pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, a fost de 1,08 cazuri la 100.000 de persoane. Incidența miocarditei asociate vaccinării a fost semnificativ mai mare la bărbați decât la femei (1,35 vs. 0,82 la 100.000 persoane) și în vaccinurile ARNm decât în alte vaccinuri (1,46 vs. 0,14 la 100 000 persoane). O incidență a miocarditei, care depășea cu mult rata mortalității Covid, a fost la bărbați cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani (5,29 cazuri la 100.000 de persoane) și cea mai scăzută la femeile de peste 70 de ani (0,16 cazuri la 100.000 de persoane).

Miocardita post-vaccinare severă a fost identificată în 95 de cazuri (19,8% din totalul VRM, 0,22 la 100.000 de persoane vaccinate), 85 de internare la terapie intensivă (17,7%), 36 de miocardite fulminante (7,5%), 21 de oxigenoterapie membranară extracorporală (4,4%), 21 de decese (4,4%) și 1 transplant de inimă (0,2%). Opt din 21 de decese au fost moarte subită cardiacă (SCD) atribuită VRM dovedită printr-o autopsie, iar toate cazurile de MSC atribuibile VRM au fost sub 45 de ani și au primit vaccinuri mARN, mai arată studiul.

Articolul precedentCine este românca misterioasă care l-a convins pe regele Charles să-și cumpere casa de la Viscri
Articolul următorMinistrul Educației, Ligia Deca: Peste 15.000 de persoane au renunţat la grevă