Un tânăr de 21 de ani din Gura Râului a fost reţinut de poliţişti, bănuit fiind că, în cursul nopţii de 7-8 decembrie, ar fi pătruns în sediul unei societăţi comerciale din Sibiu, de unde ar fi sustras o unitate centrală de calculator, în valoare de 7.000 de lei.

“În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, la data de 18 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Gura Râului. La data de 18 decembrie a.c., polițiștii sibieni l-au reținut 24 de ore pe bază de ordonanță pe tânărul bănuit de săvârșirea faptei, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de aplicare a măsurii controlului judiciar pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.
Prejudiciul a fost recuperat, iar cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Articolul precedent10 sibieni au ajuns la Urgenţă, în 24 de ore, după ce au căzut pe gheaţă
Articolul următorPeste 2.600 de locuri de muncă vacante dintre care 1.800 în străinătate