O tânără a fost ucisă sâmbătă, 18 mai, într-un cartier din Sibiu. A fost tăiată în zona gâtului cu un cuțit, informează IPJ Sibiu.

Potrivit Ora de Sibiu, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu, abilitat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu să comunice faptul că la data de 18.05.2024, în jurul orei 15.30, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi decedată și ar prezenta leziuni în zona gâtului, într-un imobil din municipiul Sibiu.

„La fața locului s-au deplasat polițiști de investigații criminale, criminaliști, precum și medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu, constatându-se că este vorba despre o tânără în vârstă de 21 de ani, din județul Brașov, decedată. Întrucât în urma examinării sumare a cadavrului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei.

Din primele investigații efectuate de către polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, cu sprijinul jandarmilor montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Păltiniș, a fost identificat și prins un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din jud. Sibiu, bănuit că ar fi comis fapta pe fondul unui conflict spontan cu victima. Tânărul este, în prezent, audiat în vederea lămuririi circumstanțelor comiterii faptei. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a transmis Elena Walter, purtător de cuvâtn al IPJ Sibiu.

Articolul precedentRealitatea PLUS face apel la Clubul de Presă și instituțiile de forță ale statului să sancționeze tacticile mafiote ale clanului Piedone
Articolul următorFlorin Piersic, nou mesaj din spital: „Aștept cu nerăbdare să ne vedem la Teatrul Național din București”