Taximetriștii din Sibiu ajută, în această perioadă, persoanele care au nevoie de sprijin. Ei au pregătit 80 de pungi cu alimente care vor ajunge la persoanele vârstnice care nu au aparținători și nici posibilități financiare să își cumpere cele necesare, luate în evidență de Direcția de Asistență Socială.

“Este îmbucurătoare solidaritatea și implicarea de care dă încă o dată dovadă întreaga comunitate, de la voluntarii care îi ajută pe cei cu posibilități reduse și până la marile companii din oraș care oferă sprijin financiar spitalelor sibiene. Este un motiv de încredere pentru noi toți că vom trece împreună cu bine peste această încercare. Cele mai mari firme sibiene de taximetrie s-au alăturat acestor demersuri civice: dispeceratele 953 și 924, Pronto, Iuly 77 SRL și Denitax SRL. Acestea oferă 80 de pungi cu alimente de bază neperisabile persoanelor fără nici un sprijin social, care nu se pot aproviziona cu mâncare.  Mai mult, aceste firme au pus la dispoziția Primăriei Sibiu, în mod gratuit, taxi-urile de care dispun pentru susținerea acțiunilor de sprijin social în această perioadă dificilă. Voluntarii și asistenții sociali ai Primăriei Sibiu pot utiliza aceste taxi-uri pentru a ajunge la cei care au nevoie de alimente și medicamente. Le mulțumesc public tuturor pentru implicare și pentru sprijinul oferit comunității, chiar dacă și aceste firme, la rândul lor, trec printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar cauzată de reducerea activității. Îi felicit și le transmit aprecierea mea pentru acest gest”, spune Astrid Fodor, primarul Sibiului.

Articolul precedentRectificare bugetară la Consiliul Județean pentru COVID – 19. Consilierii au adoptat online alocarea a două milioane lei pentru Spitalul Județean Sibiu
Articolul următorÎncă 4 decese confirmate cu COVID-19 pe teritoriul României