OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu organizează în perioada 15 – 19 aprilie, de la ora 17, un modul de cinci ateliere de public speaking și gestionare a emoțiilor. Acest modul va fi coordonat de actorii Alexandra Șerban și Paul Bondane, fiind creat exclusiv pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a.

Programul de Educație Participativă al Teatrului „Gong” din Sibiu își propune implementarea unor activități de grup și fair-play, care să susțină crearea unei platforme de dialog pentru dezvoltare personală, într-un mediu prietenos ce promovează educația prin participare. Atelierele propuse de actorii Alexandra Șerban și Paul Bondane promovează dezvoltarea abilităților de a susține un discurs puternic în prezentările orale, transmiterea eficientă a unui mesaj și esențializarea acestuia prin gestionarea constructivă a emoțiilor. Prezentate ca un joc prin tehnica artei actorului, sesiunile cu elevii de liceu au ca obiectiv identificarea emoțiilor puternice în raport cu diferite situații, astfel încât participanții să își poată controla vorbirea și respirația, dar și gesturile, pentru a depăși orice obstacole în fața unei prezentări publice.

„Vă invităm să explorăm împreună nesiguranțele artei oratorice într-un context prietenos, în care nu doar că ai voie să greșești, dar ești premiat pentru asta, nu primești note, dar ești aclamat dacă ai păreri și îți poți exprima creativitatea, pentru ca la final să știi cum să speculezi nota autentică și umorul din fiecare discurs”, au declarat cei doi actori.

Având în vedere structura modulară a proiectului, participarea adolescenților la toate cele cinci sesiuni este esențială. Participarea la acest program se face prin achitarea unui bilet în valoare de 14 lei. Biletele se achită în avans, ședințele neefectuate nu se recuperează, iar contravaloarea acestora nu poate fi returnată. Recomandăm ținuta lejeră și încălțăminte de interior. Biletele la acest atelier vor fi puse în vânzare online prin teatrulgong.ro sau la sediul Agenției Teatrale din strada Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11 – 18:, sâmbăta între orele 10 – 18, iar duminica de la 10 la 14.

Articolul precedentCampanie a poliției pentru prevenirea criminalității la sat
Articolul următorUn sibian băut a căzut de pe bicicletă și a ajuns la spital