Vremea va fi caldă pentru această perioadă, săptămâna viitoare. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor atinge 17 grade Celsius.

Luni, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, temporar noros la începutul și sfârșitul intervalului. Local în cursul zilei se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă, iar în zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale mai ales la munte și în sudul județului, cu rafale de 60-70 km/h, viscolind sau spulberând zăpada pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 15 grade, iar cele minime între 1 și 5 grade.
Marți, vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare și izolat în zona de munte se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări locale la munte și în sudul județului. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 19 grade, iar cele minime între 6 și 8 grade.
Miercuri, vremea va fi tot caldă. Cerul va fi temporar noros. Local la munte și pe arii mai restrânse în rest se vor semnala precipitații, sub formă de ploaie zona joasă și mixte la munte. Izolat la munte cantitățile de precipitații vor fi importante. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în sudul județului. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 17 grade, iar cele minime între 6 și 7 grade.
Joi, vremea se va menține caldă. Cerul va fi mai mult noros. Local se vor semnala precipitații, ploi ziua și mixte în cursul nopții. La munte precipitațiile vor fi mixte, ninsori în cursul nopții. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale la munte și în sudul județului. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 14 grade, iar cele minime între 0 și  1 grad.
Spre sfârșitul săptămânii, vremea va fi mai caldă decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie, mixte la munte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 9 grade, iar cele minime între – 5 și  1 grad.

Articolul precedentReferat DNA. “Super tare!” Sorina Pintea lupta cu plicul, dar primea MITA la pungă! Detalii oficiale din anchetă
Articolul următorȘoferițele, “amendate” cu mărțișoare