Meteorologii anunță că urmează câteva zile în care temperaturile se vor încadra în normalul perioadei, iar începutul lunii februarie se anunță a fi cu valori în scădere, conform unei prognose realizate de ANM pentru perioada 20 ianuarie-3 februarie.

Astfel, în Transilvania, sunt anunțate temperaturi normale pentru finalul lunii ianuarie, și o medie care se va apropia de pragul îngețului.

În intervalul 22-25 ianuarie vremea se va încălzi treptat, fiind anunțate  temperature cuprinse între 6 și 10 grade Celsius, apoi, pâă în 30 ianuarie nu vor mai fi variații semnificative de temperatură.

După această data, vremea va intra într-un proces de răcire, astfel că în data de 2 februarie vor fi cel mult 3 grade.

Trecător vor fi posibile precipitații, în general slabe cantitativ, în jurul datei de 22 ianuarie și începând cu data de 25 ianuarie.

La munte, perioada cu cele mai ridicate temperature, potrivit meteorologilor, va fi între 25 și 30 ianuarie, când media maximelor se va situa între 3 și 5 grade. În restul intervalului vor fi maxime a căror medie regională va avea valori între -6 si 1 grad.

Trecător vor fi precipitații în general slabe cantitativ, pe suprafețe mici în prima săptămână și local în cea de a doua.

Articolul precedentÎncă un cadou pentru angajații de la stat. Fără poprire pe salariu!
Articolul următorS-a semnat contractul pentru construcția unității SMURD din Șelimbăr. Investiție de peste 1,6 milioane lei