Drumurile din judeţul Tulcea vor rămâne închise traficului auto până când mijloacele de deszăpezire vor reuşi să le facă practicabile, a anunţat luni dimineaţa Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, care a menţionat că în judeţ mai sunt maşini blocate în zăpadă, iar 53 de localităţi nu au energie electrică.

Decizia privind închiderea drumurilor judeţene circulaţiei publice a fost luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, ea urmând să fie suspendată atunci când utilajele de deszăpezire vor reuşi să le deblocheze.

În jurul orei 7:00, în judeţ, şapte maşini erau blocate, iar 11 persoane au solicitat ajutorul pompierilor.

“Din cele şapte autoturisme blocate, trei sunt în zona Luncaviţa – Văcăreni şi una în zona Babadag. În aceste autoturisme, se află nouă persoane. În zona localităţii Iazurile, se intervine pentru deblocarea a trei autoturisme în care se află două persoane, în al treilea auto nu sunt informaţii că ar fi persoane blocate”, a menţionat ISU Delta Tulcea, potrivit Agerpres.

Până luni dimineaţă, autorităţile publice locale şi pompierii au salvat 88 de persoane din maşini rămase blocate în nămeţi. Stratul de zăpadă ajunge în unele zone până la doi metri, potrivit ISU Delta. 

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentSfaturi utile ale medicilor despre ce să facem dacă plecăm la drum pe vreme rea
Articolul următorBani în plus pentru pensionari, în decembrie. Cine primește 250 de lei de Sărbători