Tragedie, luni seară, pe autostrada A1 Sebeș – Sibiu, unde unui șofer de TIR i s-a făcut rău la volan, între Apoldu și Săliște. În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, bărbatul de 47 de ani din Iași a murit, scrie Ora de Sibiu.

Un accident rutier a avut loc luni seară pe autostrada A1, Deva – Sibiu, în zona localității Săliște. Șoferul unui TIR a făcut infarct, a pierdut controlul volanului și a lovit parapeții. Când echipajul SMURD a ajuns la fața locului, bărbatul se afla în stare de inconștiență. Din nefericire, manevrele de resuscitare au fost în zadar. 

Șoferul implicat în autoaccidentul de luni seară de pe autostrada A1, Deva – Sibiu, a decedat. Echipajul SMURD ajuns la fața locului a început manevrele de resuscitare, însă acestea s-au dovedit a fi în zadar. Bărbatul a murit. 

Potrivit informațiilor transmise de Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, șoferul TIR-ului avea 47 de ani și era din județul Iași. Se pare că acesta ar fi avut o problemă medicală, acesta fiind și motivul pentru care a pierdut controlul volanului.

Sursă: ORA DE SIBIU

Articolul precedentBilanț CoVid-19, 10 noiembrie: 7.304 cazuri noi, 177 decese, 1.093 pacienți în ATI! Vezi situația în județul tău
Articolul următor23 de donatori de plasmă, în două zile, la Sibiu