Între 12 – 16 noiembrie, se vor desfășura două transporturi cu depășiri pe traseul Sibiu – A1 – DN7 – Pitești – A1 – DN Centura București – Intersecția (DN4 cu DN Centura București) – A2 – A4 – Agigea Port.
 
Vehiculele transportă piese metalice industriale.
“Lățimea maximă a vehiculelor este 3,20 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră”, arată CNAIR.
Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. 
Transportul nu se va desfășura pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.
Articolul precedentSe deschide noul mall, lângă Podul Gării. Cu ce autobuz puteți ajunge
Articolul următorLocuitorii de pe strada Lemnelor din Sibiu și strada Lupești din Dârlos rămân, joi, fără curent electric