Trei bărbați din Dumbrăveni au fost reținuți de polițiști, fiind cercetați penal pentru furt calificat. Se pare că aceștia ar fi furat din anexa unui local băuturi alcoolice și carne.

“La data de 10 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au reținut trei localnici, în vârstă de 18, 25, respectiv 41 de ani, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. În fapt, cei trei sunt bănuiți că, în perioada 02 – 08 februarie a.c., ar fi pătruns în mai multe rânduri într-o anexă a unui local din orașul Dumbrăveni, de unde ar fi sustras 19 sticle cu băuturi alcoolice și 20 de kg de carne, valoarea prejudiciului fiind de 2.411 lei”, a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cei doi tineri cu vârsta de 18 și 25 de ani se aflau sub măsura controlului judiciar după ce, la începutul lunii ianuarie a anului în curs, ar fi sustras bunuri dintr-o locuință de pe raza localității de domiciliu.

Ieri, față de cei trei bărbați s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente cu propunere de arestare preventivă pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Articolul precedentIntervenție la conducta de transport apă potabilă Fontă Dn 600 în zona parcului Sandor Petofi
Articolul următorTrei infractori, prinși de Poliția Locală Sibiu. Unul dintre ei pretindea că este polițist local