Trei persoane au fost internate în Spitalul Județean Sibiu, în ultimele 24 de ore, fiind diagnosticate fie cu viroze respiratorii fie cu pneumonie.

Potrivit lui Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu, în perioada 30-31 ianuarie, ora 8, la UPU au ajuns șase persoane diagnosticate cu viroză respiratorie. Pacienții au vârste cuprinse 27 și 73 ani și sunt trei femei și trei bărbați. O femeie de 73 de ani a fost internată în cadrul secției Boli Infecțioase. Patru pacienți au plecat cu recomandări medicale, iar un bărbat de 71 de ani a primit bilet de trimitere la spitalul de boli pulmonare.

De asemenea, au fost înregistrați și șase pacienți care au fost diagnosticați cu pneumonie, mai exact o femeie și cinci bărbați cu vârste între 38 și 78 ani. Doi bărbați de 66 și 78 de ani au fost internați în cadrul secției Cardiologie I. Doi pacienți au plecat cu recomandări medicale iar alți doi au primit bilet de trimitere la spitalul de boli pulmonare.

Conform aceleiași surse, în ultimele 24 de ore nu s-au înregistrat cazuri de consum de droguri sau etnobotanice și nici etilism.

Articolul precedentTânăr de 19 ani, în comă, din cauza gripei
Articolul următorSăptămâna viitoare au loc audiențe la Avocatul Poporului, în Sibiu