În plin sezon al gripelor şi virozelor, societatea de transport public local Tursib a decis să intensifice acţiunile de igienizare şi dezinfectare ale autobuzelor din flota proprie.

Igienizarea autobuzelor Tursib se realizează atât cu personalul propriu, cât şi prin intermediul unei firme private, cu care Tursib are contract.
“Curăţenia se efectuează folosind produse profesionale, la care am adăugat în această perioadă şi dezinfectanţi, pentru a diminua puterea de răspândire a viruşilor. Echipele de curățenie (proprii şi externe) igienizează și dezinfectează autobuzele atât pe timpul nopţii, cât şi în timpul zilei, atunci când maşinile se întorc în autobază. Soluţiile de dezinfectare cu acţiune rapidă se aplică pe suprafețele de contact (barele de susținere, validatoare, marginile scaunelor etc)”, spun reprezentanții Tursib.
Potrivit acestora, “luăm toate aceste măsuri pentru ca autobuzele noastre să arate și să fie cât mai curate şi igienizate pentru pasagerii noștri, deoarece știm cu toţii faptul că un autobuz curat face întotdeauna călătoria mai plăcută”.

Articolul precedentAccident în cartierul Ștrand. O mașină a intrat într-un microbuz
Articolul următorUn sibian de 25 de ani, prins la volan drogat