A fost lansat noul site Tursib. Reprezentanții companiei anunță că este un concept grafic nou, cu funcţionalităţi noi, mai ușor de folosit, cu informaţii de interes general, adaptat atât pentru accesarea de pe calculator cât şi de pe telefoanele mobile.

„Ne-am dorit prin intermediul acestui site nou să ne apropiem mai mult de călătorii noştri, cărora le oferim printre altele, posibilitatea de a-şi planifica călătoriile cu Tursib direct de pe pagina principală a site-ului, printr-un mod uşor utilizabil, stabilind doar staţiile de plecare respectiv de sosire. Site-ul se doreşte a fi o cale de dialog între Tursib şi utilizatorii serviciilor noastre, o sursă de informaţii actualizate permanent. Ne-am propus ca aceste noi funcţionalităţi să aducă un plus de valoare și să devină un instrument cu adevărat util pentru cei ce vor să afle mai multe despre Tursib şi pe de altă parte să îi ajute pe cei care folosesc serviciile noastre de transport în comun”, spun reprezentanții instituției.

Site-ul este disponibil şi în versiunea în limba engleză, destinată în special turiştilor care doresc să utilizeze serviciile de transport în comun.

Articolul precedentO fetiță de patru ani a ajuns la spital în urma unui accident rutier
Articolul următorVictorii pe linie pentru juniorii BC CSU Sibiu