O femeie care a călătorit cu trenul de la Mediaș la Cluj-Napoca anunța ieri echipajul mixt aflat pe peron, despre faptul că o persoană a uitat într-un vagon o borsetă.

 
Echipajul, format din agentul șef de poliție Șigăuan Daniel din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj Napoca și plutonierul adjutant Zegrean Paul, jandarm al Grupării de Jandarmi Mobilă a găsit borseta în locul indicat.
 
Pe lângă documente personale, în borsetă se aflau peste 20.000 de lei.
 
“Au fost demarate rapid toate verificările pentru identificarea bărbatului care a pierdut-o, cu gândul că oamenii nu poposesc în gară, se află adesea în tranzit, vin și pleacă, însă dacă activitătile decurg bine, s-ar putea să îl găsească încă în oraș.
 
Asta s-a și întâmplat. Domnul B.I, în vârstă de 79 de ani, din județul Alba a fost identificat la scurt timp și chemat înapoi la gară, la sediul poliției, pentru a-i fi restituită borseta, spre uimirea acestuia, fără a-i lipsi bani din interior“, a transmis IPJ Cluj.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentGeorge Simion, noi dezvăluiri bombă în dosarul Petrom. Planul prin care compania poate fi descurajată
Articolul următorPrimarii și președinții de consilii județene vor primi spor de 50% dacă fac investiții din fonduri europene