În cursul zilei de astăzi, un apel venit pe numărul de urgență 112, a condus echipajele de salvatori ai Detașamentului Sibiu spre o nouă misiune de salvare a unei vieți: un câine blocat în canalul de beton a unui șanț stradal de colectare a apei pluviale din localitatea Roșia, str. Curții.
 
Odată ajunși la fața locului, pompierii militari au constatat că misiunea urma să fie una dificilă. Micul patruped era blocat într-un canal pluvial betonat, la o distanță de aproximativ 1,5 metri de gura de intrare. După evaluarea situației, salvatorii nu au stat pe gânduri: au intervenit cu accesoriile din dotare, au străpuns placa de beton de aproximativ 20 cm, realizând o gaură suficient de mare pentru extragerea în siguranță a simpaticului animal. Bucuria salvatorilor și a stăpânilor a fost cu atât mai mare, cu cât „poznașul”, care nu e la prima aventură, a fost salvat în siguranță fără probleme sau răni.
 
Sursă: ISU Sibiu

Sursa: Realitatea de Sibiu

Articolul precedentIncidența COVID-19 din județul Sibiu
Articolul următorCulisele statului paralel | Mafia gunoaielor din Sectorul 1. Un administrator ROMPREST face dezvăluiri din interiorul companiei – VIDEO