Solistul concertului de joi de la Filarmonica din Sibiu, Ion Bogdan Ştefănescu, va cânta la un flaut de aur, realizat la comandă, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

Solistul concertului simfonic din această săptămână la Filarmonica de Stat Sibiu va fi unul dintre cei mai apreciaţi flautişti din România, cu o carieră de aproape patru decenii: Ion Bogdan Ştefănescu, solist al Filarmonicii “George Enescu”, profesor la catedra de flaut din cadrul Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti şi solist al Filarmonicii “Banatul” din Timişoara. Ion Bogdan Ştefănescu cântă pe un flaut marca Muramatsu, realizat la comandă, confecţionat din aur 18K. Concertul va fi condus de Sergey Simakov, dirijor rus stabilit în Germania, laureat al Concursului Internaţional de Dirijat “Jeunesses Musicales” (Bucureşti, 2015). Repetiţiile orchestrei au început în această dimineaţă, iar cu dirijorul Sergey Simakov, iar solistul Ion Bogdan Ştefănescu este aşteptat să sosească mâine după-amiază“, se arată în comunicat.

Biletele pentru acest concert sunt puse în vânzare la preţul de 40 lei – acces general (50% reducere pentru elevi, studenţi, pensionari) la casa de bilete a Filarmonicii şi online pe iabilet.ro.

Filarmonica pune în vânzare luni, pachete de bilete care asigură accesul la principalele concerte şi recitaluri ale stagiunii 2021/2022, la preţul de 450 lei (50% reducere pentru elevi, studenţi, pensionari). Oferim spre vânzare 200 de pachete de bilete în perioada 21-24 martie. O altă noutate este posibilitatea de a face plăţi folosind orice tip de card bancar la casa de bilete.

AGERPRES

Articolul precedentMircea Geoană: „Nu există informații că Rusia ar avea intenții agresive împotriva țărilor NATO. Federația Rusă va rămâne periculoasă”
Articolul următorFocar de septicemie hemoragică virală la păstrăvi