Un bătrân în vârstă de 74 de ani nu s-a lăsat până când nu s-a urcat de două ori la volan, deși era băut. S-a ales astfel, cu două dosare penale în aceeși zi. Polițiștii spun că miercuri, 6 martie, în jurul orei 18:00, au depistat un sibian în vârstă de 74 de ani, aflat sub influența alcoolului în timp ce conducea autoturismul pe DJ 106C, la ieșirea din municipiul Sibiu spre Cisnădie.

La testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, iar șoferului i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice până la soluționarea cauzei.

În aceeași seară, în jurul orei 22:30, sibianul s-a urcat din nou la volan și a condus autoturismul de pe DJ 106C, pe Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu până la intersecția cu strada Liviu Ciulei unde a pierdut controlul direcției oprindu-se în șanț. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale.

Testat din nou alcoolscopic, șoferul a avut un rezultat de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul s-a ales și de această dată cu un dosar penal. A fost deschis pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

 

 

Articolul precedentTânăr reținut de polițiști după ce ar fi amenințat un bărbat cu bătaia
Articolul următorAmbulanța Sibiu a rămas fără șef. Medicul Alina Tărnăuceanu a fost demis