Meciul dintre FC Hermannstadt şi Astra Giurgiu, din etapa a 2-a a play-out-ului, disputat la Mediaş, s-a terminat în final cu scorul de 1-3, anunță Realitatea Sportivă.

Golurilei partidei dintre Hermannstadt şi Astra au fost marcate de către Graovac, în minutul 56, Valentin Gheorghe, în minutul 63 şi George Merloi, în minutul 85, pentru giurgiuveni, respectiv Matricardi, în minutul 61, pentru sibieni. 

Prima repriză a fost una cu destule ocazii deoparte şi de alta, însă niciuna dintre echipe nu a putut trimite mingea în poartă.

Cea mai mare ocazie a primelor 45 de minute i-a aparţinut lui Krpic, în minutul 19, când a reluat cu câlcâiul puţin pe lângă poartă mingea trimisă de Albert Stahl. Prima repriză s-a încheiat aşa cum a început, scor 0-0.

Repriza a doua a început mult mai bine decât prima parte, iar în minutul 56 Graovac a deschis scorul pentru Astra, după o centrare în careu a lui Wutrich. Cu 2 minute înainte de gol Valentin Gheorghe a trimis o centrare, dar care a fost respinsă de portarul advers în bara transversală.

Detalii și video cu fazele importante, AICI

Articolul precedent3 școli din Harghita și Sibiu, modernizare prin POR 2014-2020
Articolul următorSecuritatea a vândut români vreme de 40 de ani! Animale tranzacționate în schimbul oamenilor trimiși în Occident