Balerinii sibieni au transformat centrul orașului într-o imensă scenă, unde au dansat pe compozițiile lui Strauss.

A doua zi de Paști, pe 29 aprilie, balerinii Teatrului de Balet Sibiu au celebrat Ziua Internaţională a Dansului, printr-un eveniment inedit ce i-a adus în mijlocul spectatorilor.

Ei au renunțat la ținuta de scenă și au făcut o demonstrație de măiestrie coregrafică, în Piața Mare, prezentând câteva momente din cele mai îndrăgite spectacole de balet aflate în repertoriu și invitând în pauzele dintre acestea publicul să se lase purtat de muzică și să valseze pe nemuritoarele compoziții ale lui Johann Strauss.

Ziua Internaţională a Dansului a fost instituită începând cu anul 1982, în urma unei decizii luată de Consiliul Internațional al Dansului, organizație din cadrul UNESCO.

Ziua Internaţională a Dansului: FULL HD LIVE > www.livestreamromania.roBalerinii Teatrului de Balet Sibiu celebreaza Ziua Internaţională a Dansului, printr-un eveniment inedit ce îi va aduce în mijlocul spectatorilor, în calitate de parteneri de dans. Ei vor renunța la ținuta de scenă și vor face o demonstrație de măiestrie coregrafică, în Piața Mare, prezentând câteva momente din cele mai îndrăgite spectacole de balet aflate în repertoriu și invitând în pauzele dintre acestea publicul să se lase purtat de muzică și să valseze pe nemuritoarele compoziții ale lui Johann Strauss.FULL HD LIVE > www.livestreamromania.ro

Publicată de Sibiu – Atracții Turistice pe Luni, 29 aprilie 2019

Articolul precedent“Animă ASTRA” revine în Muzeu. Cu ateliere de împltit paie și nuiele
Articolul următorConcert simfonic, la Filarmonica de Stat Sibiu