Gaz Metan Mediaș a dat lovitura la Arad, după un meci pe care l-a dominat de la un capăt la altul. Dumitru Cardoso a fost MVP-ul serii, datorită celor două goluri marcate, dar Deaconu și-a trecut în cont execuția serii, anunță DIGISPORT.

Elevii lui Jorge Costa au început foarte bine și deja conduceau cu 2-0 în minutul 32. Cardoso a deschis scorul, după care Ronaldo Deaconu a ieșit la rampă cu un gol direct din lovitură liberă.

Replica gazdelor a venit după numai cinci minute, dar a fost un simplu foc de paie. Vlad Morar a fost creditat cu reușita, numai că golul a fost realizat și cu contribuția portarului Buzbuchi, care a scăpat inexplicabil mingea în plasă.

Și, mai apoi, s-a văzut că arădenii nu au mai avut șanse clare de a marca. În schimb, Gaz Metan pare a arăta din ce în ce mai bine de când a fost preluată de portughezul Jorge Costa.

Sursă: DIGISPORT

Rezumatul video al partidei, AICI.

Sursa: Realitatea de Sibiu

Articolul precedentCulisele statului paralel, ora 18:00. Cum a executat Ponta toate ordinele statului paralel. Cand s-a crezut învingător, și-a trădat și creatorii
Articolul următorBilanț CoVid-19, 10 noiembrie: 7.304 cazuri noi, 177 decese, 1.093 pacienți în ATI! Vezi situația în județul tău