Hermannstadt – FC Voluntari s-a terminat 3-2, după un meci spectaculos, cu răsturnări de situație, două bare și un penalty. Sibienii au obținut primul succes după 6 etape, scrie DIGISPORT.

Meciul a început cu bara din minutul 4 a celor de la FC Voluntari, prin Alexandru Vlad. Câteva secunde mai târziu, la cealaltă poartă, Sîntean a deschis scorul.

După gol, sibienii au avut și ei o bară, prin marcatorul golului, Sîntean. Ilvovenii au egalat în minutul 39, prin Adi Popa, iar peste alte două minute au preluat conducerea, după ce același Adi Popa i-a pasat decisiv lui Mailat.

În partea secundă, Grădinaru a irosit un contraatac pentru Voluntari, iar în minutul 61, Hermannstadt a egalat prin golul superb al lui Mayoral.

Ilfovenii au avut o altă șansă de a marca, dar șutul lui Mailat a fost respins de Pop de sub transversală. A urmat un asalt al gazdelor. Addae a tras aproape de vinclu, iar șutul lui Sîntean a fost parat de Lavin.

Apoi Jo a vrut să înscrie direct din corner, dar mingea a căzut pe plasa porții. Mai târziu, tot Jo a avut șansa golului, însă lobul său a fost respins de Armaș din fața porții goale. Voluntariul a mai dat un semn că poate înscrie pe final, dar Jefte Betancor s-a complicat.

În minutul 88, Hermannstadt a primit penalty, iar veteranul de 39 de ani, Dâlbea, a adus victoria gazdelor, care au obținut primul succes în Liga 1 după două luni și jumătate, adică după exact 6 etape.

Rezumatul VIDEO al partidei, AICI

Sursă: DIGISPORT

Articolul precedentToate localitățile din Sibiu ies din carantină!
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 126. Teleorman și-a schimbat culoarea. Dragnea, încă un motiv de suferință