Indiferent de sezon, torturile și prăjiturile sunt pintre cele mai căutate produse. Atunci când pui pasiune, un banal tort poate deveni o adevărată operă de artă. Asta se întâmplă într-o ciocolaterie din București. La un tort se muncește și o săptămână, iar, atunci când este gata, cofetarii spun că efortul uriaș a meritat, relatează Realitatea PLUS.

De peste 15 ani, cofetarii din imagini își bucură clienții cu torturi și prăjituri de poveste.

Dacă sunteți iubitori de dulciuri și vă doriți ceva diferit, în această ciocolaterie toate torturile și prăjiturile sunt personalizate pentru fiecare client, iar designul lor este realizat de către cofetari. 

Fiecare tort pregătit aici are în spate un concept, iar ingredientele sunt alese cu grijă.

“Folosim numai ingrediente de foarte bună calitate, mai ales ingrediente frantuzești. Nu folosim nimic artificial, premixuri”, a afirmat Claudia Negroiu, director ciocolaterie.

În ciocolaterie se lucrează întotdeauna în echipă. La torturile pentru cei mai pretențioși clienți se lucrează și mai multe de o săptămână.

“Depinde de complexitatea: sunt torturi care se realizează într-un timp scurt, altele care durează și o săptămână, două, chiar mai mult. (…) Clienții preferă combinațiile de de ciocolată și fructe. Există anumite sortimente care s-au vândut mai mult decât altele, dar clienții, în general când vin la noi, își doresc produse personalizate”, a mai spus Claudia Negroiu.

Pandemia i-a afectat și pe cofetari, însă, atunci când produsele sunt de calitate, clienții nu întârzie să apară.

“Anul acesta am avut evenimente mici, dar foarte multe. Încercăm să plusam pe calitate, pe design, pe decor”, povestește directorul ciocolateriei.

Prețurile pentru torturi pornesc de la 130 de lei. Pot fi și mai mici dacă organizați un eveniment și comandați toate dulciurile de la ciocolaterie.

Articolul precedentNord-vestul României – în întuneric! Pană de curent în mai multe județe de țară
Articolul următorBilanț coronavirus, sâmbătă, 9 ianuarie