Poli Iași a luat o “gură de oxigen” în ultima etapă din sezonul regulat. Ieșenii au trecut cu 1-0 de Hermannstadt în derby-ul codașelor, scrie Digisport.

Meciul a început cu o ocazie a sibienilor, însă ieșenii au fost cei care au deschis scorul, prin diagonala superbă a lui Popadiuc. Au urmat apoi ocazii alternative, când Hermannstadt a irosit o șansă bună, iar la cealaltă poartă Duranovic l-a făcut mare pe portarul Figueiredo. Mățel nu l-a putut învinge pe Brănescu, iar în celălalt careu Duranovic a ratat din nou exasperant, însă ultima ocazie a primei reprize a aparținut sibienilor.

După o oră de joc, ieșenii au primit penalty, dar Duranovic nu l-a putut bate pe Figueiredo. Sibiul a presat apoi mai mult și a ratat două șanse mari, prin Viera și Dâlbea. Pe final sibienii au avut și o bară, iar apoi au irosit două șanse mari într-o secundă. Poli Iași – Hermannstadt s-a terminat 1-0, iar moldovenii au obținut a treia victorie în ultimele 4 etape, rămân pe ultimul loc, dar s-au apropiat la un punct de rivalii sibieni. În play-out se vor înjumătăți punctele.

Rezumatul video al meciului, AICI

Sursa: DIGISPORT

 

Articolul precedentBărbat rănit după ce s-a răsturnat cu motocicleta
Articolul următorPANĂ de oxigen la spitalul Victor Babeș din Capitală – cel puțin 3 pacienți din TIR-ul de ATI AU MURIT