Senatoarea Diana Șoșoacă, cunoscută pentru temperamentul ei vulcanic, a plecat dintr-o emisiune Realitatea PLUS după un schimb dur de replici cu jurnalistul Grigore Cartianu.

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost invitată în cadrul emisiunii Jocuri de Putere cu Bogdan Muzgoci. Încă de la începutul emisiunii moderatorul Bogdan Muzgoci a menținut un nivel al conversației foarte calm. Senatoarea a fost invitată să povestească felul în care a ajuns la protestul minerilor din Valea Jiului, dar și despre cum a fost ea bătută de mineri la protestele din 1991, pe vremea când era doar o adolescentă, pe străzile din București.

În momentul în care jurnalistul Grigore Cartianu a vrut să intervină ceva mai energic în dialogul cu senatoarea Diana Șoșoacă, aceasta a intrat într-un conflict direct cu jurnalistul și totul a degenerat. După mai multe schimburi de replici, senatoarea a decis să plece din emisiune.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 164. Traficant de droguri mexican, capturat în România. Unde “intervine” Dani Mocanu
Articolul următorMărțișoarele și florile, INTERZISE de 1 și 8 Martie în școli