A început votul final pentru proiectele depuse în programul de bugetare participativă, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu. Astfel, în perioada 1-15 noiembrie sibienii sunt invitați să își exprime votul final pentru proiectele depuse în programul de bugetare participativă.

În urma primei etape de vot și a procesului de analiză și validare a voturilor exprimate au fost selectate 22 de proiecte în cadrul celor șase categorii:

* Alei, trotuare și zone pietonale (4 proiecte)

* Mobilitate, accesibilitate și siguranța circulației (3 proiecte)

* Spații verzi și locuri de joacă (4 proiecte)

* Amenajarea de spații publice cu mobilier urban (4 proiecte)

* Educație (4 proiecte)

* Smart City (3 proiecte)

Sibienii sunt invitați să consulte aceste proiecte AICI și să își exprime votul pentru cel pe care îl consideră cel mai important. În această etapă de vot fiecare sibian cu cont valabil pe această platformă va putea da un singur vot, unui singur proiect din numărul total. În urma acestui proces vor fi selectate maxim 10 proiecte: primul proiect din fiecare domeniu clasat în funcție de numărul de voturi va fi selectat automat, iar restul proiectelor pot fi selectate în ordinea numărului de voturi sau oportunitatea proiectului la nivelul municipiului, indiferent de domeniul din care fac parte.

Rezultatele finale vor fi afișate pe platformă în 30 noiembrie 2018, iar proiectele care vor fi selectate în final vor fi finanțate de Primăria Municipiului Sibiu.

Pentru suport în votarea proiectelor depuse pe platforma de bugetare participativă puteți scrie pe adresa [email protected] sau prin telefon, la numărul 0269/506.526.

Articolul precedentIncendiu la o casă în Târnava
Articolul următorTânăr reținut pentru un furt comis în Jina